Energie bar Apple, Oats, Seeds and Chocolat

Ingredienten:

200 g havermout

3 appels geraspt (ca 300 g)

1 banaan

50 g agave

75 g honing

4 eetl Chia

3 eetl Lijnzaad

50 g mullberries

60 g chocolade nibs

50 g cacaonibs

75 g walnoten

150 g gesmolten kokosolie

Eetl kaneel

50 g donkere chocolade

Bereiding:

  • Bedek een vlakke bakplaat van circa 20 x 30 met bakpapier
  • Schil de appels en rasp ze en prak de banaan fijn
  • Meng in een kom alle overige ingrediĆ«nten behalve de 50 g chocolade door het appel-banaan mengsel en roer het goed door elkaar
  • Laat het mengsel 15 min staan om de havermout zachter te laten worden
  • Schep vervolgens het mengsel op de bakplaat en smeer t uit (ca 2 cm dik)
  • Bak het 30 min op 190 graden
  • Haal de bakplaat uit de oven, smelt de 50 g chocolade en smeer dit als een dunne laag over de gehele plaat.
  • Laat het geheel goed afkoelen en snij er repen van
  • Bewaar ze in de koelkast om ze goed hard te maken
  • Eet smakelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *