Cashew pasta

 

Cashewbutter

If you like peanutbutter, try this!

  • 325 gr Ongezouten cashewnoten
  • 2 tsp Cinnamon
  • 2 tbsp Coconut oil
  • 0,25 tsp salt
  1. Verwarm de oven voor op 190 graden.

  2. Leg de cashewnoten op een stuk bakpapier en zet ze 10 min in de oven. Roer ze na 5 min even door.

  3. Haal ze uit delven en laat ze afkoelen.

  4. Doe de cashew noten in de blender.

  5. Voeg de kaneel, de kokosolie en een snufje zout toe.

  6. Mix voor ongeveer 8 two 10 minyten tot een mooie massa ontstaat. Stop af en toe en duw met eenspatel de restjes nootjes naar benden om alles goed te mixen.

  7. Bewaar de cashew pasta in een gesloten Maison Jar.

  8. Njoy!

Als je dol bent op Pindakaas dan is dit ook zeker een aanrader. Cashewnoten zijn mijn favoriete noten, en deze cashewboter of cashew pasta vind ik dan ook heerlijk! Zonder toegevoegde suikers, dus “beter” dan de meeste in de supermarkt. En ook belangrijk, heel makkelijk te maken.

Eet smakelijk!