Overnight oats

 

Als ik ’s avonds al weet dat ik de volgende ochtend haast heb, bereidt ik mijn ontbijtjes het liefste al voor. Dat scheelt ’s ochtends veel tijd en dan eet ik toch lekker en gezond. Een van die ontbijtjes die zich daar goed voor leent is Overnight Oats. En omdat ze in een jar zitten kun je die zelfs nog meenemen onderweg. Benieuwd hoe je ze maakt, dat je lees je hieronder!

Eet smakelijk!

Overnight oats

Een simpel ontbijtje op basis van Havermout. Ideaal als je ’s ochtends weinig tijd hebt omdat je het de avond ervoor al klaar maakt.

  • 30 g Oats
  • 150 ml Almond milk
  • 15 g Chia seed
  • 10 g Sesame seed
  • 15 g Ginger
  • 10 g Honey
  • 5 g Cinamon
  • 150 g Skinny Cottage cheese
  • 50 g Banana (1/2)
  • 30 g Granola
  1. Meng Havermout, Amandelmelk, Chia zaad, Sesamzaad, Gember (geraspt), Honing en kaneel door elkaar en schep het in een Jar.
  2. Laat het Havermout papje een nacht in de koelkast staan.

  3. Roer eea de volgende morgen nog 1 maal door.

  4. Snij de banaan in kleine plakjes en doe deze bij het papje in je Jar.

  5. Schep de kwark erboven op.

  6. Vlak voor je de overnight oats gaat opeten, strooi je wat granola over de bovenkant.

  7. Njoy!