Ga terug
+ servings
Print

Naanbrood

Cook Time 45 minuten
Servings 8 stuks

Ingredients

  • 400 g Zelfrijzend Bakmeel
  • 250 g volle yoghurt
  • 75 ml olijfolie
  • 1 teentje knoflook
  • Peper en zout

Instructions

  1. Meng het zelfrijzend bakmeel samen met de yoghurt en een snufje zout tot een soepel deeg.

  2. Laat het deel even rusten. Verdeel het deeg daarna in 8 delen.

  3. Rol een vel bakpapier uit en bestrooid dit met wat bloem.

  4. Rol de stukken deeg uit op het bakpapier. Maak 8 ovale plakken van.

  5. Voor de knoflook-olie; pers de knoflook uit en meng dit met de olijfolie.

  6. Breng de olie eventueel wat extra op smaak met peper en zout.

  7. Leg een plak deeg in een hete grillpan en bestrijk deze met wat knoflook olie.

  8. Bak het naanbrood 3 min aan de ene kant en draai het broodje om.

  9. Bestrijk de andere kant met olie en bak het naanbrood in 2 minuten helemaal gaar.