-
Schil de aardappels en snijd ze in dunne plakken.
-
Schil de uit en snijd deze in plakken.
-
Klop de eieren los in een mok.
-
Pluk de blaadjes van de rozemarijn en voeg deze toe aan de eieren.
-
Bereiding
-
Bak de aardappel- en uien-schijven in een beetje olijf olie in 20 min gaar.
-
Voeg een beetje peper en zout toe naar smaak.
-
Gebruik een kleine diepe koekenpan en leg een laag aardappels en ui op de bodem.
-
Schenk een beetje ei eroverheen.
-
Leg er vervolgens weer een laag aardappel & ui op.
-
Gier er weer wat ei overheen, herhaal tot alles in de pan zit.
-
Zet de tortilla op een laag vuur en bak in ongeveer 25 minuten tot deze helemaal gaar is.
-
Je mag helemaal geen vloeibaar ei meer zien op de bovenkant.
-
Draai de tortilla om met hulp van een groot bord of deksel.