Hi,
Welkom op mijn website! Mijn naam is Remke Vet. Op deze website probeer ik drie van mijn passies te combineren; eten, sporten en fotograferen. Ik vind het leuk gezonde creaties te maken en deze vast te leggen. Ik hoop dat jullie er net zo van genieten als ik.

FOOD

Ik ben gek op lekker eten, maar gelukkig ook op gezond eten. Koken is niet mijn sterkste punt, mijn passie zit meer in het bakken van gezonde koekjes, cakes, muffins en van allerlei andere lekkere dingen uit de oven. Ook ben ik, als echt ochtend mens, dol op ontbijt. Zodra ik wakker wordt kan ik me al verheugen op een lekker ontbijt. Ongelofelijk dat er mensen zijn die dat overslaan.

FIT

Om mijn gewicht een beetje onder controle te houden doe ik mijn hele leven al verschillende sporten. Al jaren ben ik een fan van de Body Balance lessen van Less Mills. Een combinatie van Yoga – Tai Chi – Pilatus. Sinds begin 2017 ben ik daarnaast ook begonnen met krachttraining om spieren op te bouwen en mijn gewicht onder controle te krijgen. Daarnaast ben ik dol op duiken en ga ik graag met mijn vriend op heerlijke reizen naar de mooiste duikplekken.

FOTOGRAFIE

Naast duiken is mijn grootste hobby is fotografie. Ik heb al veel verschillende workshops en opleidingen gedaan en ben dol op het vastleggen van alles wat ik zie in mooie plaatjes en zeker ook food. Naast mijn werk als freelance professional op het gebied van inkoop, licensing, category management en marketing, doe ik ook zo nu en dan opdrachten voor fotografie en content creation. Mijn foodfotografie deel ik op deze site.
Wil je met me samenwerken?
Stuur me dan een bericht via de contact pagina.
Meer weten?
Kijk voor mijn overige fotografie en travel foto’s op www.remkevet.nl of voor mijn zakelijke werkzaamheden op www.bold-sl.nl