Go Back
+ servings
Print

Pindakaas blissballs kokos zeezout

Bliss balls van Pindakaas & kokos met een vleugje zeezout.

Course Borrelhapje
Keyword Blissballs
Cook Time 10 minuten
Koeltijd 30 minuten
Total Time 40 minuten
Servings 12 balls
Calories 96 kcal

Ingredients

  • 20 g Havermout
  • 120 gr Pindakaas Kokos zeezout van de Pindakaaswinkel
  • 100 gr Dadels
  • 25 gr Geraspte kokos
  • 20 g Honing
  • Snufje zout

Instructions

  1. Doe de Havermout in de blender en maal deze fijn.
  2. Voeg de Pindakaas, de dadels, 15 gr Kokos, de Honing en het snufje zout er aan toe en mix dit samen tot het goed gemengd is. Soms moet je de blender even stoppen en het deeg van de rand af schrapen en opnieuw aanzetten.

  3. Rol van het deeg 12 balletjes met je handen. Ongeveer een kleine eetlepel per balletje.

  4. Doe het restant van de kokos in een diep bord en rol de balletjes erdoor heen zodat ze een laagje kokos krijgen.

  5. Zet de balletjes ongeveer een half uur in de vriezer.

  6. Ze zijn klaar om gegeten te worden, njoy!

Recipe Notes

Het lekkerste is om Pindakaas te nemen met stukjes noot, dan krijg je een beetje een bite in je blissballs.

Nutrition Facts
Pindakaas blissballs kokos zeezout
Amount Per Serving
Calories 96 Calories from Fat 54
% Daily Value*
Fat 6g9%
Saturated Fat 2g13%
Sodium 47mg2%
Potassium 127mg4%
Carbohydrates 10g3%
Fiber 1g4%
Sugar 8g9%
Protein 3g6%
Calcium 8mg1%
Iron 1mg6%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.