-
Verwarm de oven voor op 200 graden.
-
Pers de teentjes knoflook.
-
Meng de crème fraîche met de helft van de geraspte kaas.
-
Meng de knoflook erdoor heen en maak op smaak met peper en zout.
-
Hak de paddenstoelen in stukken.
-
Snijd de uien in ringen.
-
Snijd de brie in dunne plakjes.
-
Bak de paddenstoelen in een koekenpan met wat olijfolie tot ze mooi goudbruin zijn.
-
Breng op smaak met zout en peper.
-
Haal uit de pan en laat ze uitlekken op wat keukenpapier.
-
Bak de ui-ringen in de koekenpan bruin.
-
Voeg eventueel nog wat boter en olijfolie toe.
-
Bedek een bakplaat met bakpapier.
-
Haal het deeg uit de verpakking en rol het uit op de bakplaat.
-
Bestrijk het deeg met het kaasmengsel.
-
Verdeel de gebakken paddenstoelen en de ui-ringen erover.
-
Leg de brieplakjes erop en strooi het restant van de geraspte kaas er over.
-
Leg wat takjes verse tijm op de plaatpizza.
-
Bak de pizza in de voorverwarmde over in 20 minuten bruin.