-
Was de courgette, maak spiralen met behulp van een spiraalsnijder of snij met een dunschiller of kaasschaaf lange dunne plakken van de courgette. Leg enkele plakken op elkaar en snij er met een groot scherp mes lange dunne repen van.
-
Was de asperge broccoli, en kook deze circa 3 minuten in een laagje water en giet ze daarna af.
-
Pel de knoflook en pers deze uit
-
Snij de rode peper in hele smalle ringetjes
-
Pel de avocado en snij deze in dunne plakjes
-
Maak een dressing van het limoensap, de vissaus, de rijstazijn, de bruine suiker, de geperste knoflook en de schijfjes chili peper.
-
Giet kokend water over de courgette spaghetti om deze te blancheren
-
Pers het water uit de courgette spaghetti
-
Verdeel de courgetti over de 2 bowls
-
Leg de edamame, avocado schijfjes, de asperge broccoli en de baby spinazie op de courgette spaghetti
-
Prik de Gamba’s aan 2 sate prikkers en leg deze bovenop de bowl.
-
Giet een deel van de dressing over de bowl en bewaar de rest om in te dopen.
-
Strooi de sesamzaadjes over de bowl.