Dalgona Coffee low sugar

Een echte hype op dit moment is de Dalgona Coffee. Maar probeer je nu net als ik wat minder suiker te gebruiken, dan is de Sukrin Gold echt een optie, en met 98% minder koolhydraten. En het werkt er super goed mee! #spon

Njoy!

 

Dalgona coffee Low sugar

Course: Bijgerecht
Cuisine: koreaans
Keyword: coffee, dalgona coffee
Cook Time: 10 minuten
Servings: 1 persoon
Calories: 35 kcal
Print

Ingredients

  • 2 el instant/aanmaak koffie
  • 2 el Sukrin gold sugar
  • 2 el heet water
  • 200 ml Amandelmelk

Instructions

  1. Doe de koffie, de Sukrin Golden het hete water in een kom.
  2. Roer het door elkaar zodat de koffie en de suiker oplost.
  3. Mix nu met een garde (of mini melk opkloppen) de koffie totdat deze lichtbruin en fluffy is. Dit duurt ongeveer 5 minuten.
  4. Schenk de amandelmelk in een glas, voor een extra fris effect kun je er ijsklontje sin doen.
  5. Schep de ‘whipped coffee’ nu bovenop de amandelmelk.
  6. Serveer en drink de koffie direct, dan is ie het lekkerst.
  7. Njoy!
Nutrition Facts
Dalgona coffee Low sugar
Amount Per Serving
Calories 35 Calories from Fat 18
% Daily Value*
Fat 2g3%
Sodium 261mg11%
Potassium 71mg2%
Carbohydrates 2g1%
Fiber 1g4%
Sugar 1g1%
Protein 1g2%
Calcium 240mg24%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.