Mango Protein Fluff
Als je het juiste proteïne poeder gebruikt (bij voorkeur caseïne) kun je een hele lekkere luchtige fluff maken. Weinig calorieën en veel volume en door de grote hoeveelheid eiwitten blijf je er ook lekker lang vol van. Echt een keer uit proberen! Het recept vind je hieronder.
Eet smakelijk!
Ingredients
- 25 g Caseine protein
- 150 g Frozen fruit (bijv Mango of Kiwi)
- 150 ml Almond milk
Instructions
-
Maal de bevroren mango (of kiwi of ander fruit) in de blender fijn.
-
Meng het caseine eiwitpoeder erdoor en voeg langzaam de melk toe tot je een romig geheel hebt.
-
Haal het mengsel uit de blender en doe het in een kom.
-
Klop het mengsel met een mixer of garde minstens 4 minuten tot het ongelofelijk luchtig is geworden.
-
Doe wat laatste stukjes fruit als topping bovenop de Fluff.
-
Njoy!
Nutrition Facts
Proteine Fluff
Amount Per Serving
Calories 215
Calories from Fat 54
% Daily Value*
Fat 6g9%
Saturated Fat 0g0%
Cholesterol 5mg2%
Sodium 281mg12%
Potassium 750mg21%
Carbohydrates 27g9%
Fiber 6g25%
Sugar 15g17%
Protein 13g26%
Vitamin A 755IU15%
Vitamin C 146.5mg178%
Calcium 356mg36%
Iron 2.6mg14%
* Percent Daily Values are based on a 2000 calorie diet.