Naanbrood
Ook zin in een gezonde snack? Combineer een stukje Naanbrood met een lekkere dip of smeersel. Naanbrood is niet moeilijk om te maken, en super lekker.
Njoy!
Ingredients
- 400 g Zelfrijzend Bakmeel
- 250 g volle yoghurt
- 75 ml olijfolie
- 1 teentje knoflook
- Peper en zout
Instructions
-
Meng het zelfrijzend bakmeel samen met de yoghurt en een snufje zout tot een soepel deeg.
-
Laat het deel even rusten. Verdeel het deeg daarna in 8 delen.
-
Rol een vel bakpapier uit en bestrooid dit met wat bloem.
-
Rol de stukken deeg uit op het bakpapier. Maak 8 ovale plakken van.
-
Voor de knoflook-olie; pers de knoflook uit en meng dit met de olijfolie.
-
Breng de olie eventueel wat extra op smaak met peper en zout.
-
Leg een plak deeg in een hete grillpan en bestrijk deze met wat knoflook olie.
-
Bak het naanbrood 3 min aan de ene kant en draai het broodje om.
-
Bestrijk de andere kant met olie en bak het naanbrood in 2 minuten helemaal gaar.