Classic Mugcake
In periodes dat ik onwijs last heb van Sugar Cravings (bijvoorbeeld na de vakantie of na de kerstperiode, etc) eet ik vaak een mugcake ’s ochtends. Omdat het vol zit met havermout vult het goed en je hebt het idee dat je een cakeje eet als ontbijt, kan niet beter toch! Zin in een mugcake, lees hieronder het standaard recept, je kan er oneindig veel mee variëren!
Eet smakelijk!
Classic Mugcake
Heerlijk ontbijtje op basis van Havermout, dat goed vult zodat je er wel weer even tegen kan!
Ingredients
- 50 g Banana
- 30 g Oats
- 50 g Eggs
- 1 tsp Baking powder
- 1 tbsp Cinnamon
Instructions
-
Doe de havermout, ei, bakpoeder, kaneel en banaan in de blender en mix ze kort door elkaar.
-
Voor de zoetekauwen onder ons, voeg een beetje honing toe.
-
Schep het mengsel in een kommetje.
-
Zet het geheel 2 minuten in de magnetron (op circa 900 watt).
-
De Mugcake is klaar. Eet uit het kommetje of draai de mok om op een bord.
-
Als topping is t lekker met een beetje magere kwark en/of banaan.
-
Njoy!