Mango Chia Pudding
Ik heb dus echt geen fan van pudding, die drillerige substantie vind ik echt heel smerig zelfs. maar Chia pudding is anders, het heeft een andere substantie, ook door de zaadjes die erin zitten. En als het in laagjes is zoals dit ontbijtje vind ik m heerlijk! Dus ook voor niet pudding liefhebbers, gewoon even proberen!
Eet smakelijk!
Ingredients
- 20 g chia seeds
- 120 ml Almondmilk unsweetened ongezoet
- 1 tbsp agave sirop
- 1 tsp cinnamon
- 50 g banana
- 1 tsp ginger
- 100 g mango
- 50 g magere kwark
Instructions
-
Mix de halve banaan samen met de amandelmelk, de agave siroop, de geraspte gember en het kaneel in de blender fijn.
-
Roer het melk mengsel vervolgens door de chia zaad.
-
Zet het mengsel in een afgesloten bakje in de koelkast voor minimaal 1 uur of liefst een hele een nacht.
-
Haal de chia pudding de volgende ochtend uit de koelkast en roer het nog voorzichtig door.
-
Doe de mango in de mixer en mix het fijn.
-
Schep een aantal lepels pudding in een Jar.
-
Schep er een aantal lepels magere kwark op.
-
Schep er vervolgens een aantal lepels mango mengsel op.
-
Herhaal deze stappen tot de Jar vol is en je chia pudding op.
-
Eet smakelijk!