Pindakaas blissballs kokos zeezout
Ik ben een mega fan van Pindakaas. Dus toen de Pindakaas winkel vroeg of ik een paar receptjes met hun Pindakaas wilde maken zei ik natuurlijk ja. Voor deze blissballs maakte ik gebruik van de Kokos Zeezout Pindakaas variant. Maar ze hebben nog veel meer varianten, zie ook hun website.
Eet smakelijk!
Ingredients
- 20 g Havermout
- 120 gr Pindakaas Kokos zeezout van de Pindakaaswinkel
- 100 gr Dadels
- 25 gr Geraspte kokos
- 20 g Honing
- Snufje zout
Instructions
-
Doe de Havermout in de blender en maal deze fijn.
-
Voeg de Pindakaas, de dadels, 15 gr Kokos, de Honing en het snufje zout er aan toe en mix dit samen tot het goed gemengd is. Soms moet je de blender even stoppen en het deeg van de rand af schrapen en opnieuw aanzetten.
-
Rol van het deeg 12 balletjes met je handen. Ongeveer een kleine eetlepel per balletje.
-
Doe het restant van de kokos in een diep bord en rol de balletjes erdoor heen zodat ze een laagje kokos krijgen.
-
Zet de balletjes ongeveer een half uur in de vriezer.
-
Ze zijn klaar om gegeten te worden, njoy!
Recipe Notes
Het lekkerste is om Pindakaas te nemen met stukjes noot, dan krijg je een beetje een bite in je blissballs.